Bad i varma havet

 
Vi bor alltså på norska kyrkans sjömanskyrka. I en tvårumslägenhet med pentry. På området bor också några som jobbar på kyrkan och vanligtvis har de aktiviteter här dagligen för skandinaver som bor i stan men just denna vecka är det helg och i princip inga aktiviteter alls.
.
 
 
Vi sov ända till 10-11. Fixade med frukost, försökte blogga men fick uppkopplings- och batteriproblem. Taxi till Juneira open beach där vi badade ett par timmar. Jag hade glömt badbyxor men valde till slut att bada i skortsen. En tennisboll och en luftmadrass bidrog till aktiviteter. 
Vi åkte hem och badade lite i poolen innan vi gick bort till Wafi Center. Vi orienterade oss genom anläggningen upp på taket där det skulle bli filmvisning i det fria.
Vi beställde ut varsin hamburgare innan vi borrade ner oss i sackosäckar och såg Djävulens advokat med bl a Al Pacino. Efter bion kompletteringshandlade vi lite frukost och gick hem. Väl hemma upptäcktes att en mobiltelefon hade lämnats kvar på bioterrassen. En lätt språngmarsch på 2 km och telefonen kunde återfinnas under en av säckarna.
Bad i poolen, lite bloggning och annat. I säng kröp vi vid halv två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0