Central Park

 
Jag och Calle fick äran att äta finfrukost denna morgon också. Och idag fanns en omelettkock på plats. Delux! När vi hade ätit oss mätta av buffén ägnade vi gerundiumböjningar lite uppmärksamhet, och ekvationslösningar. Vi tog PATH till 33:e gatan den här gången och därifrån gick vi till H&M för att byta ett av de tidigare inköpta plaggen.
 
Calle och jag dök in på Best Buy och botaniserade bland surfplattor och samsungklockor.

Bland andra fick Victoria Secret och Bryant Park besök av oss.

 

Nästa stop blev en trevlig restaurang alldeles invid Museum of Modern Art. Planen var att besöka museet efter maten men istället valde vi att utnyttja dagsljuset och bege oss till Central Park. Vi promenerade längs några huvudstråk i parken och studerade folk, djur och natur. Höst och strålande sol gav upphov till vackra färgkombinationer.

 
 

När vi kom ut ur parken råkade vi vara precis vid Apple-butiken igen och då passade vi på att inhandla en Iphone 5c till Sara.

 

Tiden var nu så sent slagen att det inte fanns tid att gå på museum. Istället gick vi ner till Macy’s och kvitterade ut en resväska så att vi skulle kunna få hem allt som köpts. Passade på att fotografera huset på Penn Plaza som huserar Infomation Builders men bilden försvann???

Vi begav oss till PATH-stationen på 33:e gatan och åkte till vår station där vi hittade en sportbar som visade amerikansk fotboll. Vi åt middag och släpade oss därefter hem till hotellet. Jag dök in i en kvällsöppen butik och plockade ut några dricksdollar från en bankomat.

 

Av någon anledning hade vi nu WiFi på rummet. Spooky!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0