En lokal dag

Idag har vi hållit oss på hotellområdet. På väg till frukost reserverade vi några solstolar med våra nyinköpta handdukar och efter frukost intog vi stolarna och låg och lapade sol och läste böcker större delen av dagen. Några mindre avbrott i solandet fick göras för informationsmöte, vattengympa, klänninginköp och lunch.
 
Framåt fem var vi nöjda med solandet. Sara och jag lånade tennisracket och spelade tennis på hotellets d:o-bana, följt av lite gymmande.
 
 

En mindre ångest jag burit på sedan vi vann vinflaskan igår har varit hur vi ska få upp korken. Men, då erinrade sig Birgitta plötsligt att vi på vår resa till Portugal häromåret köpte en korkskruv och stationerade den i resväskan, och mycket riktigt där låg den i ett sidofack och väntade på att bli använd.
 
Vi kollade lite på AIK-Göteborg simultant med fysikstudier och rosévinsförtäring varefter vi begav oss till middagen som idag hade en touch av Italien.
Dvs,förutom allt det vanliga fanns pizzor, pastakock och minstronesoppa. Till det beställdes diverse drycker
 

Efter middagen tog vi oss till dansbaren där vår vanliga pausorkester spelade. Kockan 22 kom dagens specialartister in och det var idag tre utomordentligt begåvade negrer som akrobaterade å det förnämsta i en timmes tid
 
Därefter återkom vårt pausband och vi dansade lite till det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0