Finalen

Sista morgonen bjöd på mulet väder och efter att frukost avnjutits för sista gången på detta fantastiska hotell och utcheckning klarats av bad vi receptionen beställa en taxi. 38€ förbetalades receptionen och det dröjde 4 nanosekunder innan taxin dök upp. På vägen mot flygplatsen började det regna ganska ordentligt. Det var ungefär som när vi landade. Fast förmodligen var det inte lika regnigt på Playa del Ingles. Vädret kunde skilja sig ganska mycket på olika delar av den ändå ganska lilla ön.
 
Kön till Norwegians checkindisk var enorm och det var skönt att vi hade fulla två timmar tillgodo innan avgångstiden inföll. När vi kom fram och la upp våra väskor på vågen konstaterades det att den ena väskan vägde 24 kg och den andra 18. Om vi inte fördelade om skulle vi få betala övervikt. Vi ställde oss vid sidan om och flyttade lite mellan väskor, beauty box och handbagage. När vi var klara vägdes båda väskorna in på 20,0 kg.
I kön till säkerhetskontrollen sa vi att det var ovanligt att vi inte på resan träffat någon vi känner. Det brukar vi alltid göra. Just då dyker våra grannar från Tyresö upp bakom oss. Johnny och Annika med barn. De hade varit fem dagar i San Augustin och hade bott på ett av de hotellen som vi promenerade förbi en av dagarna.
 
Vårt plan var något försenat och det dröjde väl till en dryg timme efter tabelltid innan vi kunde lyfta. Resan förflöt i övrigt väl och vi landade på Arlanda kanske en halvtimme senare än planerat. Det som först kom ut på bagagebandet var vår beauty box i öppnat skick och dess innehåll låg mestadels i boxen men även i locket och på bandet. Uppenbarligen hade vi varit slarviga vid igenstängningen efter viktomfördelningen i Las Palmas. Det mesta fanns dock kvar, möjligen med undantag för någon hårborste.
 
När vi landade fick vi rapport att Calle och gänget närmade sig Stockholm. Vi arrangerade därför så att vi kunde plocka upp Calle på Liljeholmstorget. Vi passade på att köpa något att äta på platsens McDonald.
 
När vi kom hem packade Sara om som hastigast och begav sig sedan iväg mot Flen för att vara med på någon Halloween-fest.
 
Slut för detta höstlov 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0