SunnySaturday

Som rubriken lyder så har solen legat på idag (äntligen). Den har vi saknat! Dagen började med en guidad tur i gamla stan, denna tur var "bara" på 2,5 timmar. Vi höll på att hänga med en grupp som skulle på samma tur men som var ett annat företag, men så kom den guiden vi hade haft härom dagen i de judiska kvarteren och hämtade oss så vi skulle gå med henne istället. Lite kul att hon kom ihåg oss och vi tyckte ju hon var så bra så vi följde gärna med henne. Tyvärr blev den gruppen väldigt stor, så de fick dela upp den på två delar och vi fick en annan guide istället. Han var också bra, med Goshia var bäst! 

Efter den turen var klockan runt 13, och vi försökte hitta ett ställe där vi kunde få massage/behandlingar. Tyvärr var alla ställen vi tittade på fullbokade så vi gav upp det och letade efter frisörsalonger istället. Efter ett x antal salonger hittade vi äntligen en som inte var fullbokad och som kunde ta emot mig. Jag färgade håret blont och är väldigt nöjd! 

Sen gick vi in på restaurangen vägg i vägg och åt en sen lunch. Gigantiska portioner med polskt tema. Gott men väldigt mättande... Därefter rullade vi vidare till gamla stan och hittade tillslut en ledig massagetid till imorgon för oss båda! Yes!!

Vi promenerade vidare till shoppingcentret. Jag letade skor men hittade inget bra, köpte istället två tröjor på rean och mamma fick sina naglar fina. Vi avslutade sen dagen på en restaurang i de judiska kvarteren som hette Mama. Mycket gott där också! Sen tog vi spårvagnen hem. 























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0