Bad Gastain 2018 Dag 2

Fantastisk frukost, dock utan omelettkock. Vi tog oss till Stubnrkogel där vi delades in i grupper. Vi valde en medelgrupp med Hanna Tapper som guide. Hanna ledde gruppen på inledningsvis 15 åkare genom traktens pister på ett mycket bra sätt. Många stopp och många berättelser om omgivningarna. Det var ganska kallt. Minus 14 sa en display vid kabinbanans dalstation. Jag frös om fingrar och det gjorde även Calle. Och om kinder. Vi åt bl a spaghetti på en krog i backarna innan vi åkte vidare. På eftermiddagen var det lite mera uppåkt och ganska isigt men det var fortfarande bra skidåkning. Vi tog lift ner sista biten för att undvika den värsta uppåkta miljön. På Service-centret anmälde vi oss till picnicken. Vi tog oss till afterski på Silver Bullet som var bra. Lite öl och Jäger. Killarna gick efter ett tag till spa medan Olle och jag diggade vidare. När vi klockan 18.00 anmälde oss till pubrundan hade de redan hunnit ställa in den.
Tommy Myllemäki hade fixat gädda till kvällens middag och det åt alla med förvånansvärd förtjusning. Calle hade dock förladdat med ett kilo rostbiff. Efter maten bestämde vi att vi skulle på en spontan egenarrangerad barrunda.
Sagt och gjort. Vid drygt 9 gick vi till Edens och beställde 4 STS-shots. Hon i baren uppskatted vårt tilltag. Hon var läkare som temporärjobbade i väntan på visum till Australien. Sedan gick vi till Corner och gjorde samma sak. Sedan Christel och sist Silver Bullet. Vid 22.50 var vi klara och gick till sängs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0