Cykeltur med snorkling.

Igår efter stunden i solstolarna tog vi en promenad i Paje och tittade lite. Jag hittade en ko med kalv jag blev nyfiken på (haha såklart) så vi följde efter dem. Snart kom resten av flocken och de försökte alla hitta mat i soporna som låg på gatan. Genom att följa efter korna så kom vi in i "samhället", haha vi måste ha sett heltokiga ut som var så intresserade av korna. Sen gick vi till Paje bike tours and rentals som hyr ut cyklar och bokade en tur till idag klockan 9.30. Därefter gick vi tillbaka till hotellet och åt middag på en resturang här på stranden. Gott! Innan vi somnade så ringde vi hem till Tyresö och sen pluggade jag lite mikroekonomi - kursen jag läser just nu. 



\n

Imorse när vi åt frukost regnade det såpass mycket att man inte såg havet, som ändå ligger väldigt nära oss. Vi blev oroliga över att vår utflykt skulle bli inställd med som tur var så kom solen fram lagom till att vi skulle bege oss! Vi mötte upp vår guide Dennis och fick cyklarna. Sen cyklade vi på stranden ungefär 10 km för att komma fram till Blue lagoon. Där hoppade vi i en fiskebåt och åkte ut till ett korallrev. Mamma och jag snorklade med Dennis och därefter hade vi fruktstund på båten! Så himla gott med frukten här, saftig och fräsch! 



\n

På hemvägen cyklade vi genom grannbyn och fick gå in på skolan där. Vi träffade rektorn och han visade stolt upp deras system, byggnader och elever. Alla barnen hade rast lagom till vi kom in på området och i samma stund som ett barn märkte oss så spred sig ryktet. Efter bara någon minut hördes det från alla håll och kanter "JAAMBO", vilket betyder hej. 



Därefter cyklade vi tillbaka till Paje, lämnade tillbaka cyklarna och gick till hotellet. Nu har vi legat på stranden och solat, jag har försökt läsa lite mikro och mamma har nyfiket sprungit runt och snokat överallt. Nu ska vi ut i Paje och leta upp en affär som säljer tvål och schampoo för det har vi glömt! Sen ska vi hem, duscha och antagligen ut till en BBQ-resturang! 


Kommentarer
Postat av: Steamcommunity.com

I appreciate, result in I found exactly what
I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man.
Have a nice day. Bye


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback