Flygresor och Mahali Zanzibar

Jag plockade upp mamma på Arlanda och sen åkte vi till benstocken och lämnade av bilen. Tog bussen tillbaka till Arlanda och checkade därefter in bagaget. Åt en bit mat och strosade runt på taxfreen innan planet skulle lyfta. Flygresan till Addis Ababa i Etiopien där vi mellanlandade gick riktigt smidigt. Vi hann se 2 filmer var och sova resten av tiden. Mammas nackkudde gav dock upp så nu får vi dela på min kudde, om vi inte hittar nån smidig cykelpump eller liknande. Jag somnade precis som mamma på en bänk vid vår gate, och lagom till att boardingkön hade avlägsnat så gick vi ombord. På planet till Zanzibar fick vi en kycklinglunch och därefter kaffe med pulvermjölk (!!). Svensk komjölk är bättre :) 


När vi hade landat på Zanzibar möttes vi av en fuktig och 30graders varm luft jag inte har känt på länge. Underbart!!!! Vi hoppade på en buss och åkte till passkontrollen. Där tog världshistoriens segaste personal hand om oss med pass, visum, stämplar, väskor, taxi och allt var det var. De hade så fridfullt och trevligt, och det gjorde oss ingenting. Fick dock en tankeställare över skillnaden mellan Zanzibars flygplats och tex Arlanda där allt ska gå så fort som möjligt. Härligt när människor bara kör på i sin takt utan stressen. 

(null) (null) (null) (null)

Vi hoppade in i en taxi som hotellet hade bokat åt oss. Sen åkte vi på småvägar, stora vägar, mellan hus, ute i skogen i säkert 1,5 h. Till sist kom vi fram till hotellet Mahali Zanzibar. Vilket paradis!!!! Just nu ligger vi i varsin solstol och njuter av denna värme. Imorgon blir det förhoppningsvis en cykelutflykt och ännu mer sol och bad. Underbart! 

(null) (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0