Promenad

Tanke var att vi skulle hyra bil och åka innåt landet och kolla på sevärdheter. Men dels pga dålig research och dels pga ogynnsamma väderleksprognoser valde vi att stanna på hotellområdet idag.
 
 
 
 
Birgitta deltog i ett yoga-pass men i övigt hände inte så mycket mer än att åtskilligt blev läst och våra hudar intog en något mörkare färgnyans.
Som vanligt hände lunch vid ettiden och den blev,för min del, hamburgare idag. Visserligen med lite bearnaise vid sidan om. Och förstås lite dallrande bakverk.
 
 
Eftermiddagen blev lite molnig och vi tyckte det var lämpligt att promenera lite längs stranden så att säga norrut. Vi promenerade till San Augustin och på vägen hem köpte vi på oss en skjorta och några krämer.
 
Hem kom vi vid halv-sju och efter lite läxläsning begav vi oss ner till restaurangen. Idag var det inget tema men det spelade iofs inte så stor roll då entrecote och bearnaise som vanligt fick agera bas.
 
En flaska vin och någon avec senare gick vi in till scenbaren där vår numera väkända duo spelade kända låtar till blandad förtjusning.
 
Stundvis kunde det vara 6 pensionärspar uppe på dansgolvet samtidigt, plus Janne och hans fru.  Birgitta och jag dansade också någon dans. Klockan 22 kom tre tenorer upp på scen och avverkade 6-7 låtar med god träffsäkerhet.
 
Efter tenorerna återkom vår numera välbekanta duo och spelade några låtar till.
Imorgon blir det kanske bil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0