Bad Gastain 2018 Dag 4

 
 
 
 

Lite sovmogon fick det bli och efter frukost pälsade vi på oss ordentligt och begav oss upp i Bad Gasteins backar. Vi tog oss till Angertal och sedan till Bad Hofgastein. Det var nog -20 grader och på en del ställen var vi praktiskt taget ensamma med härliga långa pister. Vi åt luch på Hamburger Skihutte. Efter lunch åkte vi upp på högste stället i området, 2300 m ö h, och åkte stösta delen av den 12.5 km långa nedfarten. Vi landade vid 20 i 3 på skidförrådet och tackade för en fin dag i backen. När vi skulle plocka ut lite kontanter vägrade maskinen att ta emot vare sig mina eller Olles kort. Kontanter är nödvändigt här då många ställen, särskilt i backen, inte tar emot kort.

Trots tjat valde killarna att sova öv er afterskin med Hit Machine och med det några Jäger och öl. Olle och jag fick ensamt representera Sollentuna-Tyresö-ligan. Det gick ingen nöd på oss , vi intog stipulerad dos Jäger och öl, och diggade till bandet som överträffade sig själv idenna dag.

Efter allmän tvagning var det middag. Åter igen var Tommy Myllymäki ansvarig. Varmrätt var havsaborre eller lammfile. Vi tog lite av båda. Utsökt. Efter maten bänkade vi oss i baren och inväntade koncert av Jakob Karlberg. Under tiden spelade vi ett parti plump. Jacob vann det. Koncerten med Jakob Karlberg och Hit Machine var mycket bra. Calle fick sedan en selfie med Jakob.

Till sängs gick vi kvart i tolvBad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0