Bad Gastein 2019 Dag 3
















Grabbarna gick och åt en mellanmälsrisotto medan vi tog en mikropaus innan afterskin. Vid kvart i fem tog vi oss till Silver Bullet och afterskiade i en timme drygt till ett live-band och några öl och några Jäger. Kul på afterskin är att snacka med alpresorguiderna. Killarna tog sig till spa medan Olle och jag var kvar till The bitter end. Calle blev på spat:et igenkänd av ett gäng 12-åringar.
Vid 19.15 gick vi till middagssalen och åt dagens fem-rätters middag. Vi fick träffa veckans chefskock Tommy Myllymäki som berättade att den Pike perch som vi åt dagen innan inte var gädda utan gös. Dgaens Halibut, som vi hade översatt till spätta verkade vara mer av en bastant vitfisk, men det får vi väl fråga Tommy om imorgon. Våran vad–det-nu-var och killarnas kalv smakade utsökt.
Efter maten bänkade vi oss på Ritz och spelade Plump ackompanjerade av tre gitarrister och ett par Irish Coffee. Olle vann
Gonatt
Kommentarer
Trackback